BetaalmogelijkhedenU kunt bij Handpoppen.net op verschillende manieren betalen.

 
iDEAL
 
Betalen met iDeal betekent betalen op een veilige en vertrouwde manier met uw eigen bank. Het afrekenen gebeurt in de online betaalomgeving van uw bank waarmee u reeds bekend bent. U kunt gebruik maken van iDeal zonder dat u zich hoeft aan te melden. Een iDeal betaling wordt binnen enkele minuten verwerkt, waardoor de betaling direct bij ons binnen is. Dat betekent dat uw bestelling dezelfde dag nog verzendklaar kan worden gemaakt.Als u betaalt met Ideal kunt u de bestelling binnen 2 tot 3 dagen verwachten. Meer informatie over betalen via iDEAL is te vinden op de www.ideal.nl.
 
 

MasterCard of Visa 

Even als iDEAL betalingen worden credit card betalingen vrijwel direct verwerkt. Uw creditcardgegvens worden via een beveiligde server verwerkt. 


Maestro

Ook via Maestro Creditcard kunt u betalen en uw betalingen worden vrijwel direct verwerkt. De gegevens worden via een beveiligde server verwerkt. 
 Achteraf betaling via AfterPay  
AfterPay voert voor handpoppen.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij handpoppen.net betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Mister Cash

Mister Cash is een  optie die vooral wordt gebruikt door klanten uit Belgie. Speciaal ontwikkeld voor internet betalingen.
V Pay
V Pay wordt veel gebruikt door Duitse consumenten
SOFORT Banking

SOFORT Banking is een veilige methode van betalen waarbij u de vertrouwde gegevens van het internetbankieren kunt gebruiken
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.